16. září
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Suchý červený vermut od Chioccoli Altadonna Winestillery z italského Toskánska.
Výroba: Sangiovese víno infuzované tradičními toskánskými rostlinnými přísadami a zrající v sudu z francouzského dubu. Nefiltruje se za studena, nepoužívá se karamel. Vyrobeno podle manifestu „z hroznů do skla“.
Barva: Sytě jasně červená s fialovými odstíny.
Aroma: Velmi intenzivní, široká a komplexní. Jemné květinové tóny fialek, živé ovocné vůně drobných červených bobulí v kombinaci se svěžím rozmarýnem a artemisiemi. Dlouhotrvající závěr se svěžími kořeněnými tóny drceného červeného pepře.
Chuť: Velmi elegantní, kulatý a hedvábný pocit v ústech. Červené ovoce se snoubí s ostružinami, jemná hořkost z čerstvých bylinek.
Závěr: Dlouhý bohatý minerální závěr s jasnou šťavnatostí.
VERMOUTH TONIC
Složení:
5 cl Winestillery Tuscan Vermouth
15 cl toniku Fever-Tree
Rozmarýnová snítka
Postup:
Naplňte Highball sklenici ledem, přidejte 5 cl Winestillery Tuscan Vermouth, doplňte tonikem Fever-Tree. Jemně promíchejte a ozdobte snítkou rozmarýnu.