Popis
GODARD Bloc de foie gras
Bloc de Foie gras je v podstatě nevyšší kvalita husích jater hned po foie gras v celku, bloc de foie gras musí obsahovat minimálně 98% uvařených foie gras .Proto je to i skvělá volba s ohledem na poměr kvality a ceny - jelikož dostáváte stejně kvalitní surovinu, jen není v původní podobě v celku jako je tomu u foie gras, které jsou ale minimálně 2x dražší. Kachní Bloc de Foie Gras si můžete vychutnat jemně nakrájené samostatně se sušenkou nebo jemně opečeným bílým pečivem nebo doplněné šumivým nebo se sladkým vínem spolu s ovocem jako jsou hrušky, hrozny, či fíkovou marmeládou.
Složení: kachní tučná játra foie gras bloc, voda, sůl, Porto, koření. Konzervant: dusitan sodný
Země původu: Francie
Spotřebujte do: 30. 9. 2026
Kulinářské umění založené na tradiční kuchyni a zpracování čerstvých surovin prvotřídní kvality je hlavním cílem rodinné firmy Godard, založené v roce 1978 Alainem a Michele Godardovými. Jejich filozofií je spojit úctu k tradicím s potěšením pro dobré věci v rodinné atmosféře. Sídlí v městečku GOURDON v kraji Quercy-Périgord ve Francii. Kromě tradičních domácích terin se zaměřují i na zavařeniny, marmelády a paštiky, vždy s ohledem na jejich autentičnost a kvalitu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.