Popis
Velmi komplexní aroma, ve kterém objevíte tóny žlutého ovoce, hrušek a pečených jablíček, krásné sušenkové a brioškové tóny získané díky delšímu pobytu na kvasinkách, konkrétně 24 měsíců. Se šťavnatými tóny citrusů, vůně vás neuvěřitelně svádí a láká k napití.
Víno je za mě dotaženo k dokonalosti a je opravdovou chloubou vinařství. V chuti je geniálně postavené a skvěle vybalancované mezi ovocností a šťavnatostí, skvěle doplněné úžasnou mineralitou. Dochuť je nekonečně dlouhá, minerálně ovocná, krásně komplexní.

Vinařství Charles Baur
Alsaské vinice v malebné vesnici Eguisheim, které už od roku 1930 patří rodinnému vinařství Charles Baur, se zaměřují na svěží aromatická vína, která reflektují unikátní oblast a širokou škálu odrůd. Oblast Eguisheim je obklopena pohořím Vogézy (Vosges), podnebí je mírné a velmi příhodné pro pěstování révy. Hrozny sbírají a třídí výhradně ručně, aby docílili perfektních výsledků podle svých představ – disponují i BIO certifikací. S respektem ke svým kořenům se vrací k tradičním postupům zpracování, které citlivě modernizují a především upřednostňují kvalitu před kvantitou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.